Yaşam:
24 sayısı Zolan çifti için çok özel
Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin sonuçlanmasıyla cumhur ittifakından yer alan partililerin kutlamaları bayram coşkusunda geçti. Ellerine bayraklarını partililer, 15 Temmuz Şehitler Meydanı’na gelerek zaferlerini AK Parti kurmayları ile birlikte kutladı. O akşam farklı bir sevinç daha yaşayan bir isim daha vardı. O da Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’dı. Başkan Zolan’ın evlilik yıl dönümünü ile seçim tarihinin 24 Haziran’a denk gelmesiyle en güzel hediyeyi kazan isimlerden biri oldu.
 
AK Parti İl binasından 15 Temmuz Şehitler Meydanı’na gelen gelen partililer ve vatandaşlar, burada kutlamalara devam etti. AK Partili kurmaylar sırayla zafer konuşmalarını yaptılar. Konuşmacılar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın evlilik yıl dönümü olduğunu partililer ve vatandaşlara söyleyince coşku daha da arttı. Başkan Zolan, gece sonunda sevincini vatandaşlarla da paylaştı. (Kaynak: Denizli’de Siyaset.com)
 
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Afrika kaynaklı çöl tozu bir hafta etkili...
Mevsim değişikliklerinde sıklıkla yaşanan toz taşınımı, yine Afrika kaynaklı olarak ülkemizi etkisi...

Haberi Oku