3. Sayfa:
banner175
25 yıl önce öldürülen itirafçının katil zanlıları yakalandı
Yeşilyurt Mahallesinde 1992 yılında itirafçı M.A. öldürülmüş, yanındaki K.A. da yaralanmıştı. Cinayetin PKK terör örgütü taafından işlendiği yönünde güçlü şüpheler bulunmasına karşın yeterli delile ulaşılamadığından olay sürümcemede kalmıştı.
 
Denizli Cumhuriyet Başsavcıığı’ndan yapılan açıklamaya göre, cinayetle ilgili yeni delillere ulaşılması üzerine soruşturma tekrar başlatıldı. Soruşturma sonucunda, olayın şüphelisi olduğu belirlenen 3 kişi yakalandı.
 
Başsavcılık olayla ilgili yaptığı açıklamada, “Bu şüphelilerin PKK terör örgütü üyesi oldukları, PKK Terör Örgütü üyesi olarak örgüt üyeliği faaliyeti kapsamında suç teşkil eden ve vahim nitelikle olan adam öldürme ve yaralama eylemlerini gerçekleştirdiklerine ilişkin güçlü delillere ulaşılmıştır.
 
Üzerlerine atılı Devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmak suçu ile kasten adam öldürme ve yaralama suçundan Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Büromuz tarafından terör suçlarına bakmakla görevli Denizli 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ne hitaben 14/02/2017 tarihli iddianame düzenlenmiştir” denildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku