3. Sayfa:
banner175
Akaryakıtçı Ayrancı'yı vurduğu iddia edilen 11 kişiye gözaltı
Ayrancı’nın yaralanması olayının faillerinin yakalanması için Denizli Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şubesi dedektifleri, 4 aydan bu yana yaptığı teknik takibi tamamladı ve düğmeye bastı.
 
Ayrancı’nın eski ortağı olduğu öğrenilen M.E.’nin azmettirici olduğu iddiasıyla gözaltına alındığı operasyon Pazar günü sabah 7 ilde eş zamanlı başladı.  Denizli merkezli; İstanbul, Ankara, Sakarya, İzmir, Kocaeli ve Manisa’da düzenlenen operasyonlarda M.E’nin de aralarında bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı.
 
Denizli Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorguları tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edilirken, çete kurmak ve silah zoruyla gasp etmek, adam yaralamak gibi suçlarla itham ediliyorlar.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku