3. Sayfa:
banner175
Alkollüyken kuyuya düşüp, suda boğulmuş
Korucuk Mahallesi'nden geçen Denizli-Pamukkale Karayolu Laodikya Kavşağı yanındaki su kanalında dün saat 12.00 sıralarında bir vatandaş tarafından ceset bulundu. Su kanalının yaklaşık 2 metre derinliğindeki dağıtım kuyusunda bulunan cesedin çıkarılması için olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis, olay yerini güvenlik şeridiyle çevirirken, itfaiye ekipleri de kuyudaki suyu pompayla boşattı. Suyun boşaltılmasının ardından ceset çıkartıldı. Ölen kişinin üzerinden çıkan cep telefonuna, incelenmek üzere el konuldu. Polis Olay Yeri İnceleme ekipleri de cesedin bulunduğu bölgede detaylı araştırma yaparken, 2 günlük olduğu değerlendirilen ve yapılan ilk incelemede vücudunda kesici ve ya delici alet yarasına rastlanmayan ceset, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu'na gönderildi.
 
Polis, üzerinden kimliğini belirtir bir belge çıkmayan cesedin bekar ve işsiz Bekir Yörük'e ait olduğunu belirledi. Alkollüyken kuyuya düştüğü belirlenen Yörük'ün yapılan otopsisinde, suda boğularak yaşamını yitirdiği ortaya çıktı. DHA / Ramazan ÇETİN
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku