3. Sayfa:
banner175
Atakan'ın ölümünde ihmal mi var?
Gümüşhane’de mühendis olmak için okurken, iki gün önce yurt yolunda üzerine düşen kaya nedeniyle yaşamını yitiren Kaklıklı Abdullah Atakan Öztürkmenoğlu bugün memleketi Kaklık’ta gözyaşları içinde toprağa verildi.
 
KAYANIN DÜŞTÜĞÜ YERDE ÇALIŞMA VAR
Atakan’ın ölümünün üzerinde ise bir sır perdesi var. Çünkü büyük bir uçurumun altında bulunan yol yukarıdan kayaların düşmesi için oldukça uygun bir coğrafyada bulunuyor. ssAncak, yamacın üzerinde Gümüşhane Devlet Hastanesi’nin inşaatı ve yol yapım çalışmaları sürüyor.
 
KAYAYI İY MAKİNESİ Mİ DÜŞÜRDÜ?
Atakan’ın arkadaşları, Atakan’ın oradan geçtiği sırada yukarıda bir iş makinesinin çalıştığını ileri sürüyor. Eğer bu iddia gerçekse kaya, iş makinesinden ötürü aşağıya düşmüş olabilir.
 
GÜMÜŞHANE VALİSİ: 5 KİŞİ HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI
Bu iddia Gumushane.gen.tr tarafından Gümüşhane Valisi Okay Memiş’e de soruldu. Vali Memiş, 5 kişi hakkında soruşturma başlatıldığını söyledi.
 
KAYANIN DÜŞME SEBEBİ NEDİR?
Başta kendisi de olmak üzere herkesi derinden üzdüğünü kaydeden Vali Memiş, “Ben de Gümüşhane Valisi olarak bu ilin herşeyinden sorumlu bir kişi olarak derin bir üzüntü içerisindeyim. Konu yargıya da intikal etti, soruşturuluyor. Bu kayanın düşme sebebi nedir? Yargı mensuplarımızın yapacağı soruşturma ve kovuşturma sonrasında ortaya çıkacaktır. Bendeki bilgilere göre 5 kişiyle ilgili adli işlem başlatıldı, süreç devam ediyor” dedi.
 
“O KAYANIN ALTINDA BİZ DE KALABİLİRDİK”
Kendisinin Gümüşhane Valisi olarak neredeyse her gün o yola gittiğini ve bu kazanın kendisinin başına da gelebileceğine değinen Vali Memiş, “Bunu net bir şekilde ifade ediyorum. Bir şantiye şefi gibi yolun bir an önce yapılması ve 60 milyon liraya mal olan hastanemizin bütün Gümüşhaneli hemşerilerimizin bir an önce hizmetine açılması için çaba gösteriyorum. Dolayısıyla bu kazaya hepimiz maruz kalabilirdik” diye konuştu.
 
KENDİLİĞİNDEN Mİ DÜŞTÜ, İŞ MAKİNESİ Mİ DÜŞÜRDÜ?
Olayla ilgili ilk verileri de paylaşan Vali Memiş, “Olayın neticelenmesine yüce yargı karar verecek ama ilk verilere göre yukarıda bir kepçenin kendi başına çalışırken, gerekli tedbirleri almadan çalışabileceği yönünde bilgiler var. Ya da aşırı yağışlardan dolayı kaya kütlelerinin gelebileceğine yönelik elimizde iki veri var.  Gümüşhane topografyası bu tür heyelana müsait bir yapıya sahip. Kaya düşmesine açık bir yapı. Hem Trabzon hem de Kürtün-Giresun yolu üzerinde neredeyse her gün toprak kayması, kaya düşmesi gibi olaylarla karşı karşıya kalıyoruz” ifadelerini kullandı.
 
VİDEOYU İZLEYİNCE HAK VERECEKSİNİZ
Gumushane.gen.tr tarafından yayınlanan bu videoyu izlediğinizde iddiaların doğru olabileceğine ihtimal verecek bir coğrafyadan bahsedildiğini daha iyi anlayacaksınız.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku