3. Sayfa:
banner175
Başsavcı Alper'in yaşamını yitirdiği kazada şok detaylar
Denizli Valiliği Başsavcı Alper ve şoförü Akşehirli’nin ölümüyle sonuçlanan kaza ile ilgili açıklama yaptı. Valilik, “Saat: 08.30 sıralarında Bozburun Mahallesi Salihağa yol kavşağında,  Denizli Cumhuriyet Başsavcımız Mustafa ALPER’in içinde bulunduğu 20 AB 548 plakalı makam aracı ile Uğur T. isimli şahısın kullandığı 64 DL 821 plakalı kamyonun çarpışması sonucu ölümlü ve yaralamalı trafik kazası meydana geldi.
 
POLİS MEMURU YARALI
Kazada Denizli Cumhuriyet Başsavcımız Mustafa ALPER ve makam aracı sürücüsü Muzaffer AKŞEHİRLİ olay yerinde ŞEHİT oldu, koruma Polis Memuru Ramazan UĞUR ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
 
DUR TABELASINA UYMAMIŞ
Kazanın, kavşağa yaklaşan kamyonun ‘ DUR ‘ levhasına riayet etmeyerek yola çıkması neticesi meydana geldiği anlaşılmıştır. Kazadan sonra olay yerinden kaçan kamyon sürücüsü Uğur T. yakalanarak gözaltına alındı, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
KIYMETLİ DEVLET ADAMINI KAYBETTİK
Kıymetli bir devlet adamını ve değerli bir hukuk insanını elim bir kaza sonucu kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Milletimizin, Denizlimizin ve Yargı Camiasının başı sağolsun.                                                       
 
EHLİYETİ DE YOKMUŞ
Öte yandan denizlihaber.com’da yer alan bir iddiada da kamyon şoförünün ehliyetine 2019 yılına kadar el konulduğu iddia edildi.                      
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku