3. Sayfa:
banner175
Bir köfteci ile mühendis, iki tekerlekli araç kurbanı
Motosiklet ve elektrikli bisiklet yine can aldı. Akkonak ve Askeri Saha geçiş yolunda meydana gelen iki ayrı kazada iki kişi yaşamını yitirdi.

 

GENÇ MÜHENDİS MAGANDALARIN KURBANI
Pazartesi günü aat 18.00 sıralarında Askeri Saha Geçiş yoluda meydana gelen kazada, Denizli Cam’da çevre mühendisi olarak çalışan 28 yaşındaki İbrahim Düzen iş çıkışı motosikletiyle Çamlık yönünde ilerliyordu. İddiaya göre aceleci maganda sürücü genç mühendisin motosikletini sıkıştırdı. Refüje çıkan İbrahim Düzen motordan fırladı ve dizliklerine kadar tüm donanımı tamam olmasına karşın düştüğü yerde yaşamını yitirdi.
 


AKKONAK STADI’NIN KÖFTECİSİ ZAFER BÖBER
İkinci kaza, Akkonak Mahallesi Tanca Nizamiyesi civarında meydana geld. Elektrilkil bisikletiyle kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen Akkonak Stadı köftecisi 56 yaşındaki Zafer Böber hafriyet kamyonunun çarpması sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi.
 
Olay yeri fotoğrafları, Denizli Trafik Grubu / Facebook’tan temin edilmiştir.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku