3. Sayfa:
banner175
Cinsel istismar tutuklusu ellerinde kelepçe ile 25 kilometre kaçtı
Denizli'de cinsel istismar suçundan tutuklanarak emniyet güçleri tarafından teslim edilmek üzere cezaevine getirilen 23 yaşındaki Tarık G., görevlilerin bir anlık dalgınlığından faydalanarak açık kalan kapıdan kelepçeli olarak firar etti.
 
İddiaya göre, cinsel istismar suçundan emniyet güçleri tarafından gözaltına alınan Tarık G., sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Polis, tutuklanan Tarık G.'yi Honaz ilçesinin Kocabaş Mahallesi'ndeki cezaevine teslim etmek üzerine götürdü.
 
Elleri kelepçeli olarak kapıdan içeri alınan zanlı, görevlilerin bir anlık dalgınlığından faydalanarak açık kalan kapıdan koşarak kaçtı. Elleri önden kelepçeli olarak araziye doğru kaçan zanlı, bir süre sonra izini kaybettirdi.
 
Olayın ardından bölgeye çok sayıda jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, 23 yaşındaki Tarık G.’nin kaçtığı arazide arama çalışması başlattı.
 
Bölgeyi ablukaya alan ekipler, dereleri, ormanlık alanları ve tarım arazilerini didik didik aradı. Trafik polisleri de yolu keserek araçları tek tek arayıp, geçişlerine izin verdi.
 
Firari zanlı, Pamukkale-Develi mahallesinde arazide yakalandı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku