3. Sayfa:
banner175
Denizli'de kurallara uymayan 181 kişiye ceza kesildi
Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, halkın koronavirüsten korunması için alınan kurallara yönelik denetimlerini sürdürüyor. 1-7 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen denetimlerde maske takmayan, sosyal mesafe kuralına uymayan ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal edenler hakkında yasal işlem yapıldı.
 
125 KİŞİ SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASINI İHLAL ETTİ
Bir süredir uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması bu hafta kısmen kaldırıldı. Hafta sonları uygulanan kısıtlama kaldırılınca, ihlale yönelik cezalar da azaldı. Hafta içi ve hafta sonu akşam saatlerde uygulanan kısıtlamayı ihlal ettikleri gerekçesiyle 125 kişiye 112 bin 500 lira para cezası kesildi.
 
55 KİŞİYE SOSYAL MESAFE CEZASI
Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri işyerlerine yönelik gerçekleştirdiği denetimlerde sosyal mesafe kuralına uymayanlara ceza kesti. Denetimlerde 70 kişinin sosyal mesafe kuralını ihlal ettiği belirlendi, 48 bin 780 lira ceza uygulandı.
 
1 KİŞİYE MASKE CEZASI
1-7 Mart arası, koronavirüsten korunmanın en önemli kurallarından biri olan maske konusunda en az ceza kesilen hafta oldu. Maske takmadığı belirlenen i kişi hakkında işlem yapıldı, 900 lira ceza kesildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku