3. Sayfa:
banner175
FETÖ'nün finans davasında kim ne söylüyor
38’i tutuklu, 4’ü firari 67 iş adamının yargılanmasına Denizli 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Yargılamada bugün ortaya çıkan detaylar şöyle:
 
GÜNALP, SUÇLAMALARI REDDETTİ, SAKALLI BEN DEĞİLİM, DEDİ
 Bir dönem belediye meclis üyeliği de yapan iş adamı Sezai Günalp’in örgütün önemli para kaynaklarından biri olduğu, iş adamlarından rüşvet aldığı gibi konular iddianameye girdi. Ayrıca Günalp’e ‘Sakallı lakabı size mi ait?’ diye soruldu, o da ilk defa duyduğunu söyledi.
 
Günalp’in evinde bulunduğu belirtilen bir vasiyetnamede, “Benim ve ailemin başına bir şey gelirse, işlerim aynen sürdürülmeli. Bir vakıf kurularak sağlığımda olduğu gibi kazancımın yüzde 20’si öğrencilere verilmeli, Fethullah Hocaefendi desteklenmeli” ifadeleri yer aldı. Günalp iddiaları reddetti.
 
HİMMET PARASI DEĞİL, SAFARİ
 Döviz bürosu sahibi Hasan Basri Metin, örgütün Denizli kasası olduğu iddialarını reddetti. Kendisine Afrika gezileri sorulan Metin, “Güney Afrika, Zambiya, Kenya, Angora gibi ülkelere gittik. Para transfer etmedik, safariye gittik. Ben yabancı dil bilmediğim için bilen arkadaşlarımla gittim” dedi.  Döviz bürosundan para naklettiği iddialarını da reddeden Metin, 4 kurum tarafından denetlendiklerini yasadışı bir işin mümkün olamayacağını iddia etti.
 
LANET OLASI ÖRGÜTLE İLGİM YOK
Kimse Yokmu Derneği Başkanı Fahrettin Aytuğ vardı. Aytuğ,  FETÖ/PDY’na ilişkin 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ünal Yalçınkaya’nın sorularını yanıtladı. Aytuğ savunmasında, “Lanet olası FETÖ/PDY örgütü nedeniyle 60 yaşından sonra yargılanıyorum. Benim kesinlikle bu örgütle alakam yoktur” dedi.
 
Kaynaklar: Denizlihaber.com, denizligundem.com, denizlipost.com
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku