3. Sayfa:
banner175
Kar maskeli silahlı gaspçı tutuklandı
Kar maskeli ve silahlı gaspçı bu ayın başında bu yana korku saçıyordu. Bir hafta önce Baklan’ın Konak mahallesindeki bir akaryakıt istasyonuna saat 03.13’te giden gaspçı silahla biriken paranın tümünü alıp kayıplara karıştı.
 
İki gün sonra yine saat 05,45’i gösterdiğinde bu kez de kent merkezine gelen gaspçı Sümer Mahallesindeki bir akaryakıt istasyonundan gasp yaptı.
 
Ve son olarak, Pazar gecesi Honaz Aşağıdağdere’de bulunan bulunan akaryyakıt istasyonuna saat 04,10’da giden gaspçı silahla gasp yaptıktan sonra kayıplara karıştı.
 
Jandarmanın titiz çalışması sonucu gaspçı Çal’ın Belevi mahallesindeki evinde gözaltına alındı. Evin odurluk bölümünde yapılan aramada, olayda kullanılan kuru sıkı tabanca, kar maskesi, olayda üzerinde bulunan kazak ve 480 lira para bulundu. Zanlı çıkarıldığı mahmemece tutuklandı.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku