3. Sayfa:
banner175
Kar maskeli soyguncu dehşeti
Olay, bugün saat 15.30 sıralarında, Pamukkale İlçesi Cumhuriyet Mahallesi 1172 Sokak'ta meydana geldi. Tülay Yıldırım evde tek başınayken, kapı zili çaldı. Kapıyı açan Yıldırım, karşısında kar maskeli 2 kişiyle karşılaştı. Kimliği belirsiz kişiler zorla içeri girip, Yıldırım'ı önce bıçakla tehdit etti, ardından da darp etti. Şüpheliler, Tülay Yıldırım'ın, her ikisi de altın olan kolundaki künye ve boynundaki kolye ile cep telefonunu gasp etti. İki şüpheli kaçarken, Yıldırım, olayın şokunu atlatıp, 45 dakika sonra komşularına giderek yardım istedi.
 
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şüphelilerin kimliklerinin belirlenip, yakalanması için çalışma başlattı. Yüzünde darp izleri bulanan Yıldırım ise ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayı öğrenip eve gelen Tülay Yıldırım'ın eşi Yahya Yıldırım, yaşananlara tepki gösterdi. DHA / Deniz TOKAT
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku