3. Sayfa:
banner175
Kaza kurbanı gençler toprağa verildi
Aydın'ın Karacasu ilçesinde, otomobilin bariyerlere çarparak devrildiği kazada yaşamını yitiren 3 kişiden biri olan Karacasu Meslek Yüksekokulu öğrencisi Nurdane Geryüz (21) için memleketi Denizli'de öğlende cenaze töreni düzenlendi. Cenaze ilk olarak, Aydın'dan Denizli'deki Ulu Cami'ye getirildi. Anne Ayşe Geryüz, kızının tabutuna sarılarak ağladı. Anne Ayşe Geryüz, tabuta parmaklarıyla vurarak, "Nurdane kalk, kahvaltı yapacağız. Hep ben kaldırırdım yavrumu. Evlat acısı bu kadar mı acı olur ya? Çok acıymış ya. Yavrum kara topraklara nasıl girecek? Kalk anam kalk, hadi sabah oldu, kahvaltı yapacağız. Sana dayanamıyorum kalk. O benim ilk göz ağrımdı. Diplomanı alıp gelemedin. Cenazesi geldi, böyle bir şey var mı? Ah benim güzel kızım kalk hadi kalk" demesi yürekleri dağladı. Gözyaşı döken anneyi, yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Nurdane Geryüz, kılınan cenaze namazının ardından Çakmak Mezarlığı'nda toprağa verildi. Bu arada genç kızın tabutu üzerine konulan testi ve gelin çiçeği dikkat çekti. 
 
3 kişiden otomobil sürücüsü Hazar Canbaz Denizli'de, Davut Arısan ise Burdur'un Başbakçı köyünde toprağa verildi. Canbaz, ikindide Asri Mezarlık Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından aynı yerde toprağa verildi. Davut Arısan ise memleketi Burdur'un Başmakçı köyünde yine ikindide kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.
Ramazan ÇETİN (DHA)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku