3. Sayfa:
banner175
Lüks cipin çarptığı kağıt toplayıcısı öldü
Olay gece saatlerinde Yunus Emre Mahallesi, Süleyman Demirel Caddesi üzerinde meydana geldi.  İddiaya göre, Ulus istikametinden, Cankurtaran istikametine giden 20 YE 080 plakalı cip, Pekdemir Işıklarına geldiğinde kırmızı ışık yandı.
 
Süratli geldiği belirtilen sürücü frene basmasına rağmen yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kırmızı ışıkta duramadı ve sol şeritteki bisikletli kağıt toplayıcısı 50 yaşındaki Mehmet Çakal’a çarptı. Çakal, bisikleti ile yaklaşık 15 metre sürüklendi ve yere düştü. İddiaya göre, Araç sürücü yaşanan bu olay sonrası U dönüşü yaparak ara sokağa girdi ve kaçtı.
 
Bisiklet sürücüsü Mehmet Çakal ise olay yerinde hayatını kaybetti. Polis, hızla kazaya karışan aracın bulunması için çalışma başlattı. Savcı ve olay yeri ekiplerinin incelemesinin ardından Mehmet Çakal’ın cansız bedeni otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku