3. Sayfa:
banner175
Mahkemeye kayıtlarına giren Bylock kayıtları
Denizlihaber.com’da Ayhan Akar’ın imzasıyla yer alan habere göre, ByLock dökümleri mahkemlere ulaştı. Gazete, yayınladığı ByLock yazışmalarının hangi duruşmaya ait olduğuna dair bilgi vermedi. Habere göre ByLock yazışmalarının bazıları şöyle:
 
ÇAKMA FUAT AVNİ’LER
Konu:Fw: Fw: acil
Abiler...fuat avni mizah adli hesabin yazdiklarina itibar edilmemelidir... Fuat avni adıyla acilmis onlarca cakma hesaptan biridir...
 
TELEFONDA İZ BIRAKMAMA YÖNTEMİ
 
Konu:Fw: telefon kullanımı önemli...⚠⚠⚠
 
Akıllı telefon kullananlara uyarı niteliği taşıyan bu mesajda, ByLock dışında hiçbir programın kullanılması istenmiyor. Örgüt üyelerinden facebook, twitter gibi hesaplarını silmeleri de isteniyor. Ayrıca telefonla ‘hizmet içerikli’ hiçbir konuşmanın yapılmaması önemle belirtiliyor.
 
TAKİP EDİLİYORUZ UYARISI
 
Konu:Fw: Fw: Fw: takip
whatsapp ve viber 1 - 1.5 aydır tamamen takibe alınmış yani yazılan ve konuşulan herşey kaydediliyor eğer kişi ve nokta takibi yapılacaksa bu kayıtlardan geçmişe dönük inceleme yapılıyor artık hiçbir şekilde güvenli değil bilginize bu sistemler üzerinden çaldırp kapatmalar dahi kayıt altına alınmaya başlamış.
 
TiRAJ DÜŞÜYOR
Konu:Fw: Fw: Fw: Fw: GAZETE ACİLL!!!!!
 
Mesajda bir örgüt yöneticisinin gazete tirajlarının düştüğüne ilişkin sitemi başta verilmiş ardından da Denizli’de tirajın yüzde 20 artırılması için çalışma başlatıldığı bildirilmiş.
 
SİLAHSIZ BİR SAVAŞ
Konu: Fw: Fw: Fw: Silahsiz Bir savasin icindeyiz.
-Silahsız bir savaşın içindeyiz. Eğer silah kullanmak caiz olsaydı onu da kullanacaklardı. Yaşadığımız şey tam olarak budur. Bunun farkında olarak karşı tarafı tersyüz edecek şekilde tabyalarımızı tahkim etmeliyiz.
 
DUA İSTEKLERİ
Konu:Fw: Fw: @ Manisa’ya Dua...
Manisadaki son operasyonda 4 ablamız serbest kalmıştı ama maalesef Abilerden 6 kişi daha tutuklandı... Bu Abilerle beraber, tutuklu Abi sayımız 25 e çıktı... Allah yardımcımız olsun... Dua bekliyoruz...
 
HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN LÜTFEN LİNKİ TIKLAYINIZ
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku