3. Sayfa:
banner175
Merkezefendi Belediyesi'nden Başkanlı ekmek mesaisi
 Merkezefendi Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle vatandaşların mağdur olmaması için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da ekipleri koordine ederek, evden çıkamayan ve talepte bulunan Merkezefendililere kendisi bizzat ekmek dağıtımı yaptı. Sokak sokak ekmek dağıtımı yapan Başkan Doğan, vatandaşlara ‘Sizler evde kalın, bizler ihtiyaçlarını karşılamak için görev başındayız’ dedi. Sabahın erken saatlerinde başlayan dağıtım işlemlerinde ekipler, belediyeyi arayarak ekmek ve diğer ihtiyaçlarını talep eden vatandaşlara isteklerini kısa süre içerisinde ulaştırıyor.
 
Ekiplerle birlikte ekmek dağıtımı gerçekleştiren Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak Salgına karşı uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle hemşerilerimizin mağdur olmaması için ekiplerimizle görev başındayız. Sabahın erken saatlerinden itibaren ekiplerimizle beraber hemşerilerimize ekmeklerini ve diğer ihtiyaçlarını ulaştırıyoruz. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Hiçbir Merkezefendili’yi ekmeksiz bırakmayacağız. İhtiyacı olan hemşerilerimiz 444 8 662 numaralı hattan bizlere ulaşabilirler. Hep birlikte başaracağız” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku