3. Sayfa:
banner175
O marketin bir veliahtı daha gözaltında
Denizli Cumhuriyet Savcılığı’nın yürüttüğü FETÖ/PDY yapılanması soruşturmasında, örgütün kendi üyeleri ile haberleştiği Bylock isimli programı kullananlara yönelik gözaltılar sürüyor.
 
TOPLAM GÖZALTI 85 KİŞİ
Geçen hafta toplamda 75 kişi gözaltına alınmıştı. Savcılığın talimatı doğrultusunda gözaltılar halen devam ederken 10 kişinin daha gözaltına alındığı ve toplam sayının 85’e çıktığı öğrenildi. OHAL kapsamında gözaltı süresinin bir aya çıkması nedeniyle sorguları tamamlanamayan 85 kişi halen Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde tutuluyor.
 
O AİLEDEN 3’NCÜ İSİM
Öte yandan ünlü marketler zincirinin sahiplerinden Cemal P.’nin küçük oğlu Faruk P. de son gözaltına alınan 10 kişinin arasında bulunuyor. Cemal P.’nin büyük oğlu Adnan P. ilk dalga operasyonda tutuklanmıştı. Şirketin diğer sahiplerinden Halil P.’nin oğlu Can P. ise geçen hafta gözaltına alınmıştı. Faruk P.’nin de gözaltına alınmasıyla aynı aileden 3 kişi FETÖ suçlamasıyla karşı karşıya.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
mustafa 7 yıl önce

gözaltına alınan şahısların kimlikleri yokmu ne malum 85kişi oldugu belki daha az belki daha çok

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku