3. Sayfa:
banner175
Öldürülüp gömülen tır şoförü cinayetinde 5 tutuklama
Denizli Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada Oktay Bayram’ın babası Hüseyin Bayram’ın 27 Mayıs günü başvurusu ile çalışmaların başladığı kaydedilerek şu bilgiler aktarıldı:
 
“Denizli Cumhuriyet Başsavcılığından alının talimatlar doğrultusunda başlatılan soruşturma kapsamında, olayla ilgili olarak İsmail A., Ali A., Oğuzhan S., Ramazan Ş. ve Bekir T. isimli şahıslar çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanmış, Aziz B. Ve Sabahattin B. İsimli şahıslar adli kontrol almış
 
Devam eden araştırmalarda alınan yazılı beyanlar doğrultusunda Kayıp Oktay B.’nin şüphelilerce zorla araca bindirilerek kendilerine ait işyerine götürüldüğü, aralarında çıkan münakaşa sırısında tabanca ile öldürüldüğü ve cesedinin ise işyerinin yanında bulunan toprak alana gömüldüğü tespit edilmiş,
 
Cinayet Gasp Büro Amirliği ekiplerince, ilgili savcının gözetiminde 06/11/2019 ve 08/11/2019 tarihlerinde yapılan kazı çalışmalarında Kayıp Oktay B.’nin gömülü vaziyette cesedine ulaşılmıştır.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku