3. Sayfa:
banner175
Pamukkale yolundaki kazada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı
Kaza, Denizli-Pamukkale yolu, Abalıoğlu Kavşağını geçtikten sonra gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre; Pamukkale’den Denizli istikametine 20 B 7426 plakalı otomobille seyreden İbrahim Yakal, önünde seyreden İbrahim Saraç’ın kullandığı 15 HU 665 plakalı otomobile çarptı.
 
Çarpmanın etkisiyle savrulan Yakal yönetimindeki otomobil, yol kenarındaki direğe çarparak durabildi.
 


Yakal’ın kullandığı otomobilin hurdaya döndüğü kazada otomobillerin sürücüleri İbrahim Yakal (27), İbrahim Saraç (36) araçlarda bulunan Semra Saraç (34), Şule Erçelik Çakır (26), Coşkun Çakır (25) ve Arda Saraç (11) yaralandı.
 
Kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine 112 acil, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan İhrahim Yakal, itfaiye ekipleri tarafından uzun uğraşların ardından çıkarıldı, 6 yaralı ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.
 


Durumu ağır olan İbrahim Yakal, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 5 yaralının tedavilerinin sürdüğü ve durumlarının iyi olduğu açıklandı.
 
Kazada yaşamını yitiren Yakal, Denizli Trafik Yol Yardımlışma Grubu’nun üyesiydi. Üyenin ölümü grupta üzüntü yarattı. (Fotoğraflar Denizli Trafik Yol ve Yardımlaşma Grubu’ndan alınmıştır)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku