3. Sayfa:
banner175
Polis, 9 hırsız yakaladı
MUĞLA VE ANTALYA’DA ÇALDILAR
DENİZLİ’YE GİRMEDEN YAKALANDILAR
Muğla’nın Fethiye, Ortaca ve Marmaris ilçeleri ile Antalya’da 6 ayrı işyerini soyarak Denizli’ye gelen hırsızlar şehre girmeden yakalandı. Denizli polisinin takibe aldığı, bir araç içindeki S.B, C.K, S.T ve N.E çok sayıda alkollü içecek, şarküteri ve kozmetik eşyaları ile birlikte yakalandı. Antalya’ya gönderilen zanlılar tutuklandı.
 
İNŞAATTAN FAYANS ÇALDILAR
Topraklık Mahallesi 627 Sokak’taki inşaattan fayansların çalınmasının ardından harekete geçen ekipler, iki kişinin peşine düştü. H.G. ve M.P. Akköy’deki bir evin bahçesinde fayanslarla birlikte yakalandı.
 
JANT HIRSIZLARI
Sümer Mahallesinde bir işyerinden 9 adet jantın çalınması olayının faileri de polisin titiz çalışması sonucu yakalandı. M.K, U.K ve A.D çaldıkları jantlar ile birlikte yakalanarak adalete teslim edildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku