3. Sayfa:
banner175
Polisten film gibi kovalamaca
Delikliçınar Meydanında gerçekleşen uygulama esnasında dur ihtarına uymayan araç film sahnelerini aratmayan kovalamaca sonrası Akkonak’ta kıstırılarak durduruldu.
 
Mericulukus.tv’nin haberine göre; Delikliçınar Meydanında Asayiş ve Trafik ekipleri uygulama başlattı. Tam bu esnada emniyet güçleri içerisinde 2 kişi olan bir otomobili durdurmak istedi.
 
Dur ihtarı üzerine otomobil sürücüsü kimsenin beklemediği bir şey yaptı ve durmak yerine gaza bastı.
O dakikadan sonra otomobil şüpheli araç statüsüne girdi ve kovalamaca başladı. Delikliçınardan başlayan kovalamaca İstiklal Caddesi, YSE, İncilipınar ara sokakları, Ulus ve oradan askeri yol derken Akkonak Mahallesinde son buldu.
 
Etrafı sarılan ve kaçacak yer bulamayan araç içerisindeki H.G. ve D.D. Polisler tarafından otomobilden indirildi ve gözaltına alındı. Olay yerinde gerçekleşen üst araması ve GBT sorgusu sonrası olayın iç yüze de ortaya çıktı.
 
Otomobilin uygulama noktasından kaçma sebebi araç içerisindeki H.G.’nin aranmasının olması geç olmadan anlaşıldı. İki kişi ifadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürülürken, otomobil de emniyet otoparkına çekildi. Yaşanan olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku