3. Sayfa:
banner175
Suriyeli kadın 3 çocuğuyla birlikte kayıplara karıştı
Suriye’deki savaştan kaçıp 1.5 yıl önce Denizli’ye gelen Ömer Masri, Sevindik Mahallesi’nde eşi ve iki çocuğuyla yaşamaya başladı.
 
Deha 20 Gazetesi’nden Ayhan Akar’ın özel haberine göre; Bir lokantada çalışarak ailesini geçindirmeye çalışan Masri’nin dört ay önce üçüncü çocuğu dünyaya geldi. Masri, Denizli ’de yeni bir yaşama tutunmaya çalışırken ikinci şoku yaşadı.
 
Suriyeli sığınmacının eşi Haşrum Enuvar, beş gün önce Akhan Mahallesi ’nde oturan annesinin yanına gidip hasta olan çocuklarını sağlık ocağına götüreceğini söyleyerek ayrıldı. Suriyeli anne 4 aylık oğlu Abdülkadir, 3 yaşındaki ikizleri Hude ve Muhammet Masri’yle birlikte kayıplara karıştı. Suriyeli anne ve üç çocuğundan 5 gündür haber alınamıyor.
 
Eve dönmeyen eşi ve üç çocuğun bulunması için gazetelere ilan veren, polis, jandarma ve savcılığa başvuran baba Ömer Masri, "Eşim ve çocuklarımın nerede olduğunu bilmiyoruz. Aramadığımız yer kalmadı. Hastaneye gidiyorum, diye evden çıktı. 5 gündür nerede olduğunu bilmiyoruz. Kaçırıldıklarından şüpheleniyorum " dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku