3. Sayfa:
banner175
Tanker patlamasında iki kişi hala kayıp
KAZA NASIL OLDU
Valilik’ten yapılan açıklamaya göre kaza saat 01,00 sıralarında Denizli-İzmir yolu Depaş Prefabrik fabrikası karşısında medana geldi. Melih Diğrek yönetimindeki 45 AY 241 plakalı LPG yüklü tanker Denizli yönünde gelirken, önünde seyreden İbrahim Şama’nın kullandığı Fransa plakalı CD 259 JP plakalı otomobile çarptı.
 
KAZAZEDELERİN İSİMLERİ
Ardından kavşakta DESKİ’ye ait Hüseyin Avcı’nın kullandığı 20 YS 346 plakalı iş makinesi yüklü TIR’a çarpan LPG tankeri önce alev aldı, ardından da patladı. Valilik’ten yapılan açıklamaya göre kazada hem tankerin hem de TIR’ın şoförleri olay yerinde yaşamını yitirdi, Fransa plakalı araçta bulunan Zeynep ve Efe Şama ise kayboldu. Açıklamada, “Kazada yaralanan vatandaşlarımız; İbrahim Şama, Gülser Şama, Hüseyin Görkem Şama, Zafer Demir, Ali Ulu, Mustafa Yılmaz, Semra Akşit, Kahraman Çelik, Murat Armağan, Adnan Kahraman, Adnan Özdemir, Harun Yerkürk ve Mevlüt Ayhan’ın ise PAÜ, Denizli Devlet ve Servergazi Devlet Hastanelerinde tedavileri devam etmektedir” denildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku