3. Sayfa:
banner175
Türkiye şehitlerine ağlıyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan: , "Gittiği her yere huzur, barış ve sükunet getiren şanlı ordumuz, dosta güven, düşmanlara korku salmaya devam edecektir. Vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği için mücadele ederken şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve milletimize başsağlığı diliyorum”

DT0 Başkanı Uğur Erdoğan: "Milletimiz, var olduğu günden bu yana vatanı ve bağımsızlığını namusu bilmiş, herhangi bir tehdit karşısında gözünü bile kırpmadan canını feda etmiştir. Bugün de bizlerin huzuru, vatanının bölünmez bütünlüğü ve milletinin bekası için sınır ötesinde görev yapan gözü pek Mehmetçik'imiz, ne yazık ki hain bir saldırıyla karşı karşıya kalmıştır. Ülkemizin sınır güvenliği ve vatanımızın ilelebet payidar kalması için görev yaparken, İdlib bölgesinde uğradığı hain saldırıda şehit olan kahraman askerlerimize Allah(cc)'tan rahmet, yaralı Mehmetçik'lerimize ise acil şifa diliyorum”
DSO Başkanı İbrahim Tefenlili: "Bölgenin huzur ve güvenliği için İdlib'de bulunan Türk Silahlı Kuvvetlerimize rejim güçleri tarafından haince hava saldırısı düzenlenmiş, 33 kahraman askerlerimiz şehit düşmüştür. Tek amacı sınır güvenliğimizi, bölgede huzur ve barışı sağlamak olan askerlerimizin şehadet haberi hepimizi derinden üzmüştür. Bu kanlı saldırıyı düzenleyen Suriye rejim güçlerini ve işbirlikçilerini şiddetle, lanetle kınıyorum. Şartlar ne olursa olsun iş dünyası olarak, Türk Milleti olarak şanlı ordumuzun yanında olacağız. Şehit düşen kahraman askerlerimizin aileleri başta olmak üzere tüm milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Allah ordumuzu muzaffer eylesin"

Eğitim-iş Şube Başkanı Namık Kemal Aydoğan: “Aldığımız haberler üzücüdür, çok sayıda şehidimizin olduğunu öğrendik. Türk ordusu ülkemizi savunmak ve korumak için geçmişte olduğu gibi bugün de üzerine düşeni yapacaktır. Ancak burada şunu da belirtmeliyiz ki, Atatürk'ün "Yurtta barış dünyada barış" sözünün ne kadar doğru bir söz ve geçerli bir ilke olduğunu bir kez daha görüyoruz. Ülkemizi yönetenlerin Atatürk'ten ders alması gereken daha çok ödevlerinin olduğunu düşünüyoruz. Ülke olarak acımız büyük, başımız sağ olsun”

BÜYÜKŞEHİR’DEN KONSER İPTALİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 1 Mart 2020 Pazar günü düzenleyeceği konseri İdlib'de meydana gelen hain saldırıda şehit düşen Mehmetçik nedeniyle iptal etti. 01 Mart 2020 Pazar günü saat 20.30'da Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu'nda gerçekleştirilmesi planlanan "Özay Gönlümüzde 20. Yıl Anma Konseri"nin iptal edilerek ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku