3. Sayfa:
banner175
Üç ayrı kazada 6 kişi yaralandı
İlk kaza Kale’de meydana geldi. Şevket Demir kontrolündeki 48 NL 861 plakalı otomobil ile Bircan Avcı kontrolündeki 34 ST 0861 plakalı otomobil  çarpıştı. Kazada 2 aracın sürücüsü, araç yolcuları Levent Ceyhan, Ece Çetin ve Sena Toklu olmak üzere toplamda 5 kişi yaralandı.
 


Cankurtaran Mahallesi’nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafif ticari araç takla attı. Henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafif ticari araç takla attı. Ters dönerek durabilen araçta edinilen ilk bilgilere göre 1 kişi yaralandı.
 


Adalet Mahallesi, Mevlana Camisi yakınlarında meydana gelen kazada da iki araç çarpıştı ve savruldu. Biri kaldırıma çıkan araçlarda yaralanan olmaması teselli kaynağı oldu.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku