3. Sayfa:
banner175
Valilik'ten coronavirüs açıklaması

Denizli Valiliği, kentte coronavirüs görüldüğü, bazı yabancı uyruklu hastaların karantinaya alındığı iddialarına yazılı açıklama ile yanıt verdi.
 
Yapılan açıklamada, 26 Şubat günü İran, Kırgız ve Afgan uyruklu 3 yabancı vatandaşın yüksek ateş, burun akıntısı gibi  şikayetleri nedeniyle Denizli Devlet Hastanesi’ne sevklerinin yapıldığı belirtilerek, bu kişilerden numunelerin alındığı ve enfeksiyon hastalıkları servisinde gözlem altında tutulduğu ifade edildi.
 
18 yaşındaki İran uyruklu, 27 yaşındaki Kırgız, 21 yaşındaki Afgan uyruklu hastalardan numunelerin alındığını belirtildiği açıklamada, “Hastaların numunelerinin sonuçları, Mikrobiyoloji Referans Laboratuvarları ve Biyolojik Ürünler Dairesi Başkanlığı tarafından negatif olarak tespit edilmiş, 3 yabancı uyruklu vatandaşta da corona virüsüne rastlanmamıştır” denildi.
                            
 
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku