3. Sayfa:
banner175
Yabancı uyrukluların karıştığı suçlar, Denizlilileri düşündürüyor
Denizli Emniyet Müdürlüğü, son birtaç hafta içinde yaptığı operasyonların detaylarını bugün paylaştı. Operasyonlarda suça karışan ymülteci ya da yabancı uyruklular dikkat çekti.
 
Denizli’de iki Afgan mületeci, biri kadın iki torbacıya toptan eroin satmak üzereyken polis tarafından 35 ğram eroinle birlikte kıskıvrak yakalandı. İki Afgan tutuklandı.
 
Denizli’ye son yılların en zararlı uyuşturucusunu sokmak üzere olan üç İranlı da düzenlenen operasyonla yakalandı. Yolda araçları çevrilen üç İranlının üzerinden 102 gram met kristal, yani metamfetamin maddesi çıktı.
 
Denizli polisi Bulgaristan plakalı bir araçla kente içki sokmaya çalışan bir kişiyi de yakaladı.
 
Suça karışanların içinde mülteci ve yabancı uyruklu kişilerin olması Denizlililerin de dikkatini çekti. Birçok haber sitesinin konuya ilişkin paylaştığı haberlerde yabancı uyrukluların suça karışmasına tepki gösterildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku