3. Sayfa:
banner175
Yağmurda kaza can aldı
Kaza, 29 Ekim Bulvarı’nda sabah 03.00’te meydana geldi. Akishaber.com.tr’nin haberine göre, yanında çalıştırdığı elemanları evlerine bırakırken yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden 2 çocuk annesi kafe işletmecisi 46 yaşındaki Fatma Mısırlı Turan’ın kullandığı araç kayarak yoldan çıktı.
 
Emniyet kemeri takılı olmayan Turan, aracın camından fırladı. Sağlık ekiplerinin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, Turan ve ismi öğrenilemeyen yolcuyu Servergazi Devlet Hastahanesine kaldırdı. Turan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve beyin kanamasından hayatını kaybetti. Diğer yaralının durumunun ağır olduğu bildirilirken, MHP İl Kadın Kolları’nda yönetim kurulu üyeliği de yapmış olan Turan, cuma namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Çakmak mezarlığına defnedildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku