3. Sayfa:
banner175
Yasadışı kumar oynayan 23 kişiye 100 bin lira ceza

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İl Hıfzısıhha Meclisi kararlarına uymayanlara ceza yağdırdı. Birçok iş yerinin kapatıldığı kentte, bir ikamette ve bir dernek lokalinde kumar oynandığı ihbarı üzerine harekete geçti.
 
Cumartesi günü Topraklık Mahallesinde bulunan 5 katlı binanın 3. katında kumar oynandığı ihbarını alan ekipler, adrese operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda içeride kumar oynadığı tespit edilen 10 kişiye ulaşıcı Hastalıklarla İlgili Tedbirlere Aykırılık, kumar oynamak ve Koronovirüs tedbirleri kapsamında çıkarılan genelgelere uymamaktan toplam 43 bin 750 TL para cezası kesildi. Ekipler ayrıca, ikamette kumar oynattığı ileri sürülen ikamet sahibini gözaltına aldı.
 
Ekipler Pazar günü ise, ihbar üzerine aynı mahalledeki bir dernek lokaline operasyon gerçekleştirdi. Kapının açılmaması üzerine lokale Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekiplerinin de desteğiyle balkon camlarını kırarak içeri giren ekipler, 13 kişiyi iskambil kağıtları, pullar ve oyunda kullandıkları paralarla yakaladı.
 
İl Hıfzısıhha Meclisi kararlarına uymayıp dernek lokalinde kumar oynayan 13 kişiye Bulaşıcı Hastalıklarla İlgili Tedbirlere Aykırılık, kumar oynamak ve Coronovirüs tedbirleri kapsamında çıkarılan genelgelere uymamaktan toplam 56 bin 875 TL ceza kesti. Ayrıca derneği yöneticileri S.Ö. ve B.K. gözaltına alındı.
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku