3. Sayfa:
banner175
Zehirlenen köpekleri Hayvan Dostları Derneği üyeleri kurtardı
Hayvan Dostları Derneği üyeleri, dün akşam saatlerinde Merkezefendi ilçesi Hacıeyüplü Mahallesi'nde, araç muayene istasyonuyla, köpek barınağı arasındaki yolda bulunan sokak köpeklerini beslemeye gitti. Yolda bazı köpeklerin can çekiştiğini gören hayvanseverler, 8 yavru ve 1 yetişkin köpeğin zehirlendiğini tespit etti. Hayvanseverler, ikisinin öldüğü anlaşılan köpekleri kucaklayarak kamyonete taşıdı. Özel bir veteriner bulup açtıran hayvanseverler, köpekleri tedavi ettirdi. Yapılanın vahşet olduğunu belirten hayvanseverler, köpekleri zehirleyerek ölüme terk eden kişi ya da kişilerin bir an önce bulunmasını istedi.
 
Denizli Hayvan Dostları, zehirlenen köpekleri cep telefonuyla çekip, sosyal medya hebasında paylaştı. Videoda yol üzerine atılmış, ölen ve ölmek üzere olan köpekler görülüyor. DHA /Ramazan ÇETİN
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku