3. Sayfa:
banner175
ZOLAN VE ÖRKİ SEL BÖLGESİNDE: YARALARIMIZI HIZLA SARACAĞIZ
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut ile selden etkilenen Karahayıt, Akköy, Haytabey ve Uzunpınar mahallelerini ziyaret etti. 

“HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ”
Heyet, DSİ'nin 100 yılda bir yaşanan sel afeti olarak adlandırdığı selden etkilenen bölgedeki vatandaşlarla görüştü.  Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yağışın ilk dakikalarından itibaren ekiplerin bölgede görev yaptığını söyledi. Başkan Zolan,  “İlk dakikalardan itibaren ekiplerimiz hayatın olumsuzluğunu en aza indirmek için çalışıyor. Tüm gücümüzle selin zarar verdiği tüm hemşehrilerimizin yanındayız. Allah’ım böyle afetler yaşatmasın” dedi. 

“YARALARI HIZLA SARACAĞIZ”
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ise “Pamukkale’mizde yaşanan ve DSİ'nin 100 yılda bir yaşanan sel afeti olarak adlandırdığı afetten etkilenen Akköy, Karahayıt, Haytabey ve Uzunpınar mahallelerimizi ziyaret ettik. Bölgemiz son yılların en kurak kış mevsimi yaşadı. Ancak Nisan ayı itibariyle özellikle il merkezimiz ve merkez ilçelerimiz etkili olan kar, dolu ve kuvvetli yağışlar günlük hayatı olumsuz etkiledi. Pamukkale Belediyesi olarak meteorolojiden uyarıları dikkate alarak sürekli teyakkuz halindeyiz. Belediyemiz tüm ekipleri ile PAKUT timimiz hali hazırda. Geçtiğimiz gün DSİ’nin 100 yılda bir yaşanan sel afeti olarak nitelendirdiği sel felaketinde, ilçemize düşen yağış miktarı beklenenden çok daha fazlaydı. Mahallelerimizde meydana gelen yaraları hem devletimiz, hem Büyükşehir Belediyemiz hem de Pamukkale Belediyemiz el ele vererek hızla saracağız. Tüm halkımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Rabbim tün afetlerinden milletimizi korusun” dedi.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku