Babadağ:
banner175
Babadağ'ın manzara avcısı
Babadağ'da yaşayan ve bir tekstil atölyesinde çalışan Uğur Sertkaya, ilçenin doğal güzelliklerini fotoğraflayıp, ölümsüzleştiriyor. Babadağ'ın tanıtımına da önemli katkı veren Sertkaya, kendini "Manzara avcısı" olarak tanımlıyor.
 
Babadağ'ın eşsiz güzelliğe sahip yaylaları, ilçe merkezinin otantik görünümünün, mahallelerindeki güzelliklerin fotoğrafını çeken Uğur Sertkaya, prefosyenol fotoğrafçılara da rehberlik yapıyor.
 


Denizliinternethaber.net'ten Ferah Işık’a konuşan Sertkaya, "En büyük hobim manzere fotoğrafı çekmek. Çektiğim fotoğrafların büyük bölümünü sosyal paylaşım sitesinde paylaşıyorum. Amacım, Babadağ'ın doğal güzelliklerini göstermek. Şimdiye kadar binlerce beğeni aldım. Babadağ, yılın her dönemi çok güzel. Şu anda doğa ve manzara fotoğrafı çekmek isteyenler için de muhteşem mekanlar var" diye konuştu.




















banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Babadağ’da iki heyelan meydana geldi, bir...
Denizli’nin heyelanlarla gündeme gelen ilçesi Babadağ’da iki ayrı heyelan meydana geldi. Göveçlik-Denizli...

Haberi Oku