Babadağ:
banner175
Babadağlı çocuklar müziğe doydu
Denizli Rotary Kulübü’nün Milli Eğitim Müdürlüğü ve Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi ile ortaklaşa gerçekleştirdiği Denizli Sanayi Odası’nın ve sponsor katkılarıyla yürütülen “Güzel Sanatları İlçelere Taşıyoruz” projesi seyirciden tam not aldı.
 
CANLI RESİM PERFORMANSI BÜYÜLEDİ
Babadağ Kaymakamı Tevfik Kumbasar ve Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen ve BASİAD Başkanı Selim Kasapoğlu’nun katkı verdiği etkinlikte, kapalı spor salonunu tıklım tıklım dolduran öğrenciler bir yandan klasik müziğe doyarken, diğer yandan canlı resim performansı izlediler.  Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi’nden 9 müzik bölümü öğrencisi sahne aldığı etkinlikte,  7 resim bölümü öğrencisinin canlı performansları  tam bir sürpriz oldu. Resim sanatçısı öğrenciler yaptıkları resimlerle seyircileri adeta büyülediler.
 
GÜZEL SANATLARLA TANIŞTIRMAK İSTİYORUZ
Denizli Rotary Kulübü Başkanı Mehmet Çakmak etkinlik sonunda Babadağ İlçe Eğitim Müdürü Nihat Topkara’ya desteklerinden dolayı teşekkür ederek plaket verdi. Çakmak projenin küçük bir kıvılcımla başladığını ve desteklerle çığ gibi büyüdüğünü belirterek “Denizli Rotary Kulübü olarak Önder Focan konserinden elde ettiğimiz gelirle başlattığımız bu projenin gördüğü ilgi bizi memnun ediyor. Projeye destek verenlere gönülden teşekkür ediyorum” dedi.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Babadağ’da iki heyelan meydana geldi, bir...
Denizli’nin heyelanlarla gündeme gelen ilçesi Babadağ’da iki ayrı heyelan meydana geldi. Göveçlik-Denizli...

Haberi Oku