Babadağ:
banner175
Başkan, koyunları yüzünden inemeyen çobanın nikahı için dağa çıktı
Özbekistan uyruklu Umida Abdurazokova ile hayatını birleştirmek isteyen İsmail Çoban, koyunları dağda olduğu için şehre inip nikah kıyamıyordu. Babadağ Belediye Başkanı Salih Demirerzen, şehre inemeyen İsmail Çoban ile Umida Abdurazokova’nın nikahını kıymak için dağa çıktı.
 
Şahitlerin huzurunda dağda nikahları kıyılan çiftte mutluluklar dileyen Başkan Demirerzen, “Babadag İlçemiz Kıranyer Mahallesi Gökbel Mevkii' nde tek başına çobanlık yapan İsmail Çoban'ın bir süre önce Özbekistanlı Umida AbdurazokovA ile evlenmek için belediyemize müracaata bulundu. Ancak yalnız olduğu için dağdaki koyun ve kuzularından ayrılamayan İsmail Çoban'ın nikahını kıymak için, dağa çıkarak nikahını kıydık ve mutluluklarına ortak olduk. Bir ömür birlikte yaşamalarını diliyoruz” dedi.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Babadağ’da iki heyelan meydana geldi, bir...
Denizli’nin heyelanlarla gündeme gelen ilçesi Babadağ’da iki ayrı heyelan meydana geldi. Göveçlik-Denizli...

Haberi Oku