Buldan:
banner175
Başkan Zolan, Buldanlılara yeni müjdeler verdi
AK Parti 6'ncı olağan ilçe kongresi Buldan Belediye Düğün Salonu'nda yapıldı. 400 delegenin katıldığı kongrede, önceki dönemlerde başkanlık yapan ve halen belediye meclis üyeliği görevini yürüten Hasan Coşan yeni başkan seçildi. AK Parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, Sema Ramazanoğlu, AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, CHP İlçe Başkanı Musa Ünsal, Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan'ın katıldığı kongre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasının yer aldığı slayt gösterisi ile başladı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin mesajının okunmasının ardından söz alan Ahmet Kırık, 8.5 yıldır partiye hizmet verdiğini söyleyerek Buldan'ın her mahallesinde hizmet üretmeye çalıştıklarını belirtti.
 
BAŞKAN ZOLAN’DAN MÜJDELER
Buldan'a 350 bin metrekare taş döşediklerini anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise su sıkıntılarını çözmek için 9 kuyu açtıklarını dile getirdi. Kuyulardaki su sıkıntılarının devam ettiğini söyleyen Zolan, "Bunu temelinden çözmek için Dağderesi'ne Buldan Barajı yapmak için çalışmalarımız devam ediyor. DSİ Genel Müdürlüğü'ne konuyu aktardık. Şu anda kaynak ölçümü yapılıyor. Yapılan tespitlerin ardından yeterli sonuçlar alınınca bir an önce su sıkıntısını kökünden çözeceğiz. 2014'de su parası 1.90 TL idi şimdi aradan 4 sene geçmesine rağmen 2 TL. Yollarda yaşanan selin önüne geçmek için su tahliye kanallarını yeniliyoruz. Kısa süre sonra Buldanımızın giriş güzergahı tamamen sıcak asfalt olacak. Buldan tekstilde nasıl markaysa kestanede de marka olacak. 2019'da Buldan Belediyesi'ni de alacağız. Zafer bizimdir, yolumuz açık olsun" dedi. Özcan DURUSOY / BULDAN - DHA
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Buldan’da babasının kullandığı traktörden...
Buldan’a bağlı Doğanköy’de babasının kullandığı traktörden düşüp altında kalan 5 yaşındaki...

Haberi Oku