Buldan:
banner175
Buldan'daki kazada takla atan otomobildeki anne-kız yaralandı
Olay, Buldan’ın çıkışındaki kavşakta akşam saatlerinde meydana geldi. Sarayköy istikametine ilerleyen 35 DPJ 07 plakalı kamyon ile aynı yönde ilerleyen Meryem Avcı idaresindeki 20 RC 203 plakalı otomobil çarpıştı.
 
Çarpışmanın etkisiyle anne kızın bulunduğu otomobil kontrolden çıktı. Yalpalayan otomobil daha sonra takla attı ve ters dönerek durabildi. Çarpışma sonrası otomobilin LPG tankı yerinden çıktı ve yol kenarına savruldu.
 
Sürücü Meryem Avcı ve 8 yaşındaki kızı Ece Naz Avcı araç içinde sıkıştı. Sağlık ve itfaiye ekiplerinin hemen geldiği olay yerinde yaralılar araçtan çıkarıldı, fırlayan LPG tankı ise kontrol amaçlı soğutuldu.
 
Ece Naz Avcı’nın kaldırıldığı hastanede ameliyata alındığı belirtilirken, annenin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.




Haber: Mericulukus.com
Fotoğraflar: Özcan Durusoy / Buldan’da Yaşam Gazetesi
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Buldan’da babasının kullandığı traktörden...
Buldan’a bağlı Doğanköy’de babasının kullandığı traktörden düşüp altında kalan 5 yaşındaki...

Haberi Oku