Buldan:
banner175
Buldan'ın usta karlamacısı tezgahının başında kalbine yenildi
Usta karlamacı hayatını kaybetti. Buldan’da Yaşam.com’un ilettiğine göre; uzun yıllar önce geçirdiği trafik kazası neticesinde engelli vaziyete düşen ancak yaşam mücadelesini hiçbir zaman bırakmayan usta karlamacı Yusuf Karacaoğlu, geçirdiği kalp krizinden hayatını kaybetti.
 
“Esnafın cenazesi pazardan gelir” deyişinin bir örneği olarak pazaryerinde bulunan tezgâhında kış mevsimi olması dolayısıyla salep satışı yaptığı sırada kalp krizi geçiren 1963 doğumlu Yusuf Karacaoğlu hayatını kaybetti.
 
Buldan’da çok sevilen, yaşama sımsıkı sarılan ve ekmek mücadelesiyle büyük takdir toplayan Yusuf Karacaoğlu, kış aylarında Süleymanlı Yaylasında yağan karları açtıkları kuyulara gömerek yaz aylarında Talat Tarakçı Parkının köşesindeki tezgâhında karlama yaparak geçimini sağlıyordu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Buldan’da babasının kullandığı traktörden...
Buldan’a bağlı Doğanköy’de babasının kullandığı traktörden düşüp altında kalan 5 yaşındaki...

Haberi Oku