Buldan:
banner175
Buldanlılar, kaymakama sorunları aktardı; tüm Denizli'nin hislerine tercüman oldu
Buldan Ali Haydar Akın Kültür Sarayı toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya, Kaymakam Murat Sarı, İlçe Emniyet Müdürü Osman Başer, İlçe jandarma Bölük Komutanı Jandarma Teğmen Fahrettin Özçoban, mahalle muhtarları, ilgili daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.
 
Kaymakam Sarı, mahalle muhtarları ve vatandaşların güvenlikle ilgili şikayetlerini dinledi. Mahalle aralarında silah atılması, araçların hızlı kullanılması sonucu yayaların sıkıntı yaşaması, özellikle yaz günlerinde okul bahçelerinde geceleri uygunsuz davranışların görülmesi ve bundan bölge halkının rahatsızlık duyması, gece araçlardan gelen yüksek müzik sesi ve gereksiz korna çalınması, cadde ve sokaklarda çift taraflı park edilen araçlar nedeniyle trafiğin kilitlenmesi ve ambulansların bile zaman zaman geçecek yol bulamaması, acil durumlarda aranan acil telefonlarda telesekreter çıkması sonucu zaman kaybı yaşandığı ve bunun da yangın gibi durumlarda sıkıntı yarattığı gibi konular vatandaşlar tarafından dile getirildi. Vatandaşlar kamera sisteminin yaygınlaştırılmasını, bu sayede suçluların daha kolay bulunacağını, dolayısıyla da suçun oluşmasında caydırıcı etkisinin olacağını söylediler.
 
Kaymakam Murat Sarı, tüm konuların not alındığını, bunların ilgili kurum amirleri ile değerlendirileceğini ve gerekenin yapılacağını söyledi. Kaynak: Buldan’da Yaşam Gazetesi
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Buldan’da babasının kullandığı traktörden...
Buldan’a bağlı Doğanköy’de babasının kullandığı traktörden düşüp altında kalan 5 yaşındaki...

Haberi Oku