banner175
Çal Garası çılgınlığı

Almanya’da Bayern Münih’in ünlü Stadı Allianz Arena’dan Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’na, Beşiktaş Vodafone Areda’dan Galatasaray’ın Türk Telekom Arena Stadı’na, Denizli Atatürk Stadı’ndan İzmir’e kadar bir çok tribünde Çal Garası taraftarları “Çal Garası” atkısını açıyor. ABD’den Kanada’ya, İsviçre’den Hollanda’ya kadar dünyanın neresinde olursa olsun buralarda yaşayan Çallılar, Çal Garası rüzgarı estiriyor. Çal Garası öylesine fenomen oldu ki; çocukladan yaşlılara, gençlerden kadınlara kadar Çallılar, Çal Garası atkıları ve flamalarıyla fotoğraflar çektirip sosyal medyada paylaşıyor.
 


AKCAN ÇOK MUTLU
Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Çal’da doğan ve kendini Çallı hisseden herkesin Çal Garası olduğunu söyledi. Akcan, Çal Garası’nın fenomen olmasının mutluluk verici olduğunu söyleyerek, “Çal Garası önemli bir marka haline geldi. Bir yandan ilçemizi tanıtırken, diğer yandan yöremize özgü olan ve sadece yöremizde yetişen Çal Garası üzümünün de etkin tanıtımını yapıyoruz. Çal, Denizli, Türkiye ve yurt dışında sosyal medya hesaplarında Çal Garası atkı ve flamalarıyla fotoğraf paylaşan hemrehrilerimize teşekkür ediyorum. Çal Garası, son dönemlerin en önemli fenomenleri heline geldi” dedi.
 


KULÜP BAŞKANI GURURLU
Çal Belediyespor Kulüp Başkanı Adnan Tatar ise, Türkiye’de hemen her profesyonel takımın lakabının olduğunu hatırlattı, “Örneğin Galatasaray’ın sembolü aslan, Beşiktaş’ın ki kartal, Fenerbahçe’nin ki kanarya, Denizlispor’un ki horoz ise, Çal’ın da sembolü Çal Garası oldu. Hemşehrilerimizin bu markaya sahiplenmesi hepimize büyük gurur yaşatıyor” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Akcan’dan Zolan’a teşekkür
DENİZLİ’nin Çal ilçesinin Sazak ile Sakızcılar arasındaki 12 kilometrelik yolun genişletme çalışması...

Haberi Oku