banner175
Doğduğu mahalledeki okulu baştan aşağı yeniledi
Denizli'de Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, doğduğu Çal'ın Hançalar Mahallesi'nde 116 öğrencisi bulunan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Ortaokulu'nun, 1 milyon 100 bin lira maliyetli onarımını üstlendi. Kuzu, okula bir yemekhane ve konferans salonu inşa ettirdi.
 
Okuldaki inşa işlemlerinin tamamlanmasının ardından Denizli Valiliği'nde protokol töreni düzenlendi. Hayırsever işadamı Kuzu, doğduğu Hançalar Mahallesi'ndeki okulun durumundan etkilendiğini ve tamirat işlemlerini üstlenmek istediğini söyledi. Kuzu, okulda eksik olan yemekhane ve konferans salonunun da yapıldığını kaydetti.
 
Kendisinin de inşaat sektöründe faaliyet gösterdiğini ifade eden Kuzu, çalışmaktan en fazla keyif duyduğu işin okul yapımı olduğunu belirterek, Denizli eğitimine katkı sağlamaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Denizli Valisi Hasan Karahan ise, kentteki hayırseverlerin eğitime verdiği desteğin sevindirici olduğunu belirterek, Salih Kuzu'ya teşekkür etti. Deniz TOKAT / DHA
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Akcan’dan Zolan’a teşekkür
DENİZLİ’nin Çal ilçesinin Sazak ile Sakızcılar arasındaki 12 kilometrelik yolun genişletme çalışması...

Haberi Oku