Çameli:
banner175
Hırsızlar yüksek gerilim hattı direklerinden demir çaldı
Çameli Acıpayam karayolu üzeri Kırkbudak Mevkiinde bulunan 10 bin volt elektrik taşıyan 4 enerji nakil hattı direğinde geçen hafta parça demir çalındı. ADM ekibinin yaptığı kontrolde ortaya çıkan hırsızlık olayı ile ilgili Jandarma olay yeri incelemesi başlattı.
 
Hırsızların 50 lira kazanç sağlamak için çaldığı bu direklerin yeniden dikilmesinin maliyetinin yüksekliğine dikkat çekildi.
 
ONARIM YAPILACAK
ADM ekipleri Çameli'de kış gelmeden önce enerji nakil hatlarındaki bakım, onarım işlemlerini hızlandırdı. Bu kapsamda, Çameli ilçe merkezine ve 28 mahalleye enerji taşıyan nakil hatlarındaki demir direklerden parça çalınması nedeniyle rüzgâra karşı zayıf bırakılan direklerin onarımları da yapılacağı öğrenildi.
 
Kaynak: ÇAMELİ GAZETESİ
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Günlerce aranan Barış Özbek’in cansız...
Çameli’de 1 Şubat günü otobüsten inip kaybolan, günlerce uzman ekipler ve vatandaşlar tarafından aranan...

Haberi Oku