Çameli:
banner175
Hurdaya dönen araç iki kişiye mezar oldu
Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli Çamelili iki çocuk babası 53 yaşındaki Milli Eğitim Müfettişi Erol Bağ, Fethiye’den Antalya’ya giderken, tatil için bölgede bulunan 22 yaşındaki Gizem Qolet ve 21 yaşındaki Salim Yapıcı’yı aracına aldı.
 
Erol Bağ (53) idaresindeki 32 PR 246 plakalı otomobil, Antalya-Fethiye Karayolu 29'uncu kilometresinde bariyerlere çarptı ve 100 metrelik uçurumdan aşağı yuvarladı.
 
Otomobilin hurdaya döndüğü kazayı görenlerin bilgi vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği sürücü Erol Bağ ve Gizem Polat hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Salim Yapıcı ambulansla Fethiye Devlet Hastanesine sevk edildi.
 
Otomobilin hız göstergesinin 130’a takılı kaldığı kaza Çameli’yi de yasa boğdu. Evli ve iki çocuk babası olan Bağ, öğle namazında Çameli Yeni Mahalle Mezarlığında toprağ verilecek.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Günlerce aranan Barış Özbek’in cansız...
Çameli’de 1 Şubat günü otobüsten inip kaybolan, günlerce uzman ekipler ve vatandaşlar tarafından aranan...

Haberi Oku