Çameli:
banner175
Kazazedeyi almaya giden ambulans kaza yaptı
Denizli Çameli karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişinin yaralandığı ihbarı alan 112 Acil Servis Ekibi, olay yerine doğru yola çıktı.
 
Edinilen bilgiye göre Çameli sanayisinde traktör tamirciliği yapan Sezai Ökten, dün akşam saatlerinde işyerini kapatıp motosikletiyle evine dönerken yol üzerindeki altyapı çalışmaları nedeniyle dökülen kum yığınına çarparak kaza yaptı, yaralandı.
 
Kazaya müdahale için olay yerine hareket eden 112 acil servis aracı da kaza yerinde kum yığınına çarparak kaza yaptı.
 
Ambulans şoförünün telsizden, kaza yaptık yardım gönderin, anonsu üzerine olay yerine başka ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi.
 
Kazada ambulans içerisinde acil tıp teknikerinin kolu kırılırken şoför ise göğüs kafesinden yaralandı.
 
Kaza sonrası olay yerine sevk edilen ambulansta ilk müdahalelerin ardından Çameli Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Hastanede sağlık görevlilerine yapılan müdahalelerin ardından Denizli'ye sevk edildiler.
 
İlk kazada yaralanan Sezai Ökten ise olay yerine gelen başka bir ambulans ile ilk önce Çameli Devlet hastanesine kaldırıldı, daha sonra PAÜ Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
ÇAMELİ GAZETESİ
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Günlerce aranan Barış Özbek’in cansız...
Çameli’de 1 Şubat günü otobüsten inip kaybolan, günlerce uzman ekipler ve vatandaşlar tarafından aranan...

Haberi Oku