Çivril:
banner175
FETÖ yurdunun kömürlerini çalan hırsızlar yakalandı
Çivril’in Kızılcasöğüt mahallesinde bulunan ve 15 Temmuz darbe girişiminden sonra vakıflar Müdürlüğüne devredilen FETÖ’ye ait Ahmet Özel öğrenci yurdunda bulunan kömürleri çaldığı tespit edilen kişiler tutuklandı.
 
Yeşil Çivril Gazetesi’nden Bülent Çakır’ın haberine göre Kızılcasöğüt mahallesindeki Ahmet Özel öğrenci yurdunda yaşanan hırsızlık ve talan olayından sonra çalışmalara başlayan Çivril Jandarma komutanlığına bağlı ekipler, yurtta bulunan kömürleri S.H’nin çaldığı zannıyla soruşturma başlattı. S.H.’yi takibe alan jandarma ekipleri savcılıktan aldıkları izinle S.H’nin Emirhisar Mahallesinde bulunan evinde arama yaptı.
 
Yapılan aramada yurttan çalındığı belirlenen kömürler S.H. nın odunluğunda bulundu. Karakola götürülerek sorgulanan S.H. kömürleri yurttan, A.Ç. ,Ç.A.Y. A.H. ile birlikte çaldıklarını itiraf etti. S.H’nun ifadesi doğrultusunda gözaltına alınan diğer zanlılar yapılan sorgulamada suçlarını itiraf edince sevk edildikleri mahakemece tutuklandı.
 
S.H’nin odunluğunda ele geçirilen kömürlere el konulurkenS.H., A.Ç., Ç.A.Y., ve A.H. nın hırsızlık ve diğer suçlardan sabıkalarının olduğu belirtildi. Çalıntı kömürleri satın aldığı tespit edilen Ö.A. alınan ifadesinden sonra serbest bırakıldı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Çivril’de akaryakıt fiyatı protestosu
Denizli’nin Çivril ilçesinde üreticiler ve minibüsçü esnafı mazot fiyatlarını ve girdi maliyetlerinin...

Haberi Oku