Çivril:
banner175
Kavşağı geç fark etti, takla attı
Akşam saatlerinde meydana gelen kazada Denizli Uşak yönünde seyreden 07 VG 713 plakalı aracın sürücüsü Çivril cezaevi kavşağına kontrolsüz girince takla attı. Takla atan araçtan kendi imkânları ile çıkan sürücü kavşağı son anda fark ettiğini ve duramadığını belirtti. Hafif sıyrıklarla kazayı atlatan sürücü kavşağın çok büyük olduğunu ve yeterli ikaz ve uyarı olmadığını belirterek “normal hızda seyrediyordum birden dönel kavşak çıktı ne olduğunu anlamadan orta refüje çıktım ve takla attım. Hızım az olduğu için bir şeyim yok. Buradaki kavşak çok büyük ve uyarı levhası yok sürücüler için tehlikeli bir yer” dedi.
 
Kaza yapan araç sürücünün çağırdığı çekici ile refüjden çekilirken kaza maddi hasarla atlatıldı. (Kaynak: Yeşil Çivril Gazetesi)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Çivril’de akaryakıt fiyatı protestosu
Denizli’nin Çivril ilçesinde üreticiler ve minibüsçü esnafı mazot fiyatlarını ve girdi maliyetlerinin...

Haberi Oku