DTO ile Ekonomi:
banner175
Can suyu kredisine DTO üyesi şahıs firmaları da dahil edildi
Üyelerinden gelen talepleri her fırsatta her platformda ilgili mercilere ileterek çözüm arayan DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan'dan güzel bir haber daha geldi. Bu kez küçük işletmeler statüsündeki şahıs firmalarını sevindirdi.

Yazılı bir açıklamayla İşe Devam Desteği kapsamında Halkbank aracılığıyla verilen Küçük İşletme Can Suyu Kredisi'ne, DTO üyesi şahıs firmalarının da dahil edildiğini duyuran Başkan  Erdoğan, "Talebimiz üzerine Halkbank'ın Can Suyu Paketi'nden esnaflarla birlikte Denizli Ticaret Odamızın üyelerinden gerçek kişi şahıs işletmeleri de faydalanacak. Şahıs işletmesi üyelerimiz, 25 bin TL krediyi yüzde 7.5 faiz oranıyla kullanabilecekler. Ayrıca, 25 bin TL limitli Paraf Kart da alabilecekler. İşe Devam Desteği Küçük İşletme Can Suyu Kredisi ön koşulları arasında, yararlanacak şahıs firmasının Denizli'deki Ticaret Odaları’na kayıtlı olması, kesinleşmiş son yıl mali cirosunun 3.000.000 TL’yi aşmaması, iktisadi faaliyetlerine devam etmesi ve firmanın 01.04.2020 tarihinden evvel kurulmuş olması, Halkbank Esnaf Destek Paketi’nden faydalanmamış olması, iflas, fesih, iflas erteleme, iflas erteleme tedbir ve konkordato kararı olmaması ve aktif takip kaydının bulunmaması, yer alıyor. Hayırlı ve uğurlu olsun." dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Başkan Erdoğan, üyelerine gidiyor ve dinliyor
Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerini iş yerlerinde ziyaret ederek dinliyor; sektörlerini...

Haberi Oku