DTO ile Ekonomi:
banner175
KOBİ'lere nefes kredisi protokül DTO'da imzalandı

Denizli Ticaret Odası’nda düzenlenen protokol törenine, DTO Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Ticaret Borsası (DTB) Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkan Yardımcısı Selim Kasapoğlu, Tavas Ticaret Odası Başkanı Saffet İnamlık, Acıpayam Ticaret Odası Başkanı Hasan Kayhan, Babadağ Ticaret Odası Başkanı Fatih Karakurt, Buldan Ticaret Odası Başkanı Halil Baştürkmen, Sarayköy Ticaret Odası Genel Sekreteri Ahmet Duman,  Buldan Ticaret Odası Genel Sekreteri Ayhan Emirdağ, Denizbank Denizli Şubesi Müdürü Erdal Çıralı, Bayramyeri Şubesi Müdürü Şükran Yenigün Kumartaşlıoğlu, Saltak Şubesi Müdürü Ebru Kaya ile Sanayi Şubesi Müdürü Özkan Erdat katıldı.

Taraflar arasında imzalanan protokol ile banka, TOBB ve KGF desteğinde yıllık yüzde 7.5 faiz oranı ile kredi kullandırıp, KOBİ’lere nefes aldıracak. Kredinin, 2020 yılında 6 ila 8 ay anapara ve faiz ödemesi olmayacak, geri ödemesi ise 2021’de aylık eşit 12 taksitle yapılacak. 


“KOBİ’LERİMİZ ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI; ŞİMDİ SIRA BİZDE”
İmzalanan protokole ilişkin değerlendirmeler yapan DTO Başkanı Uğur Erdoğan, KOVİT-19 salgını nedeniyle üyelerin içinde bulunduğu finansal sorunların giderilmesine katkı sağlamak amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Denizbank ve KGF ile imzaladığı düşük faizli kredi kullandırmaya yönelik protokole oda olarak katkı sağladıklarını söyledi. 

Erdoğan, ”Oda üyelerimiz üst limit 100.000.TL olmak üzere, 12 ay vadeli, brüt faiz oranı aylık yüzde 0.625 yıllık yüzde 7.50 faiz oranlı kredi kullanabilecekler. Üyelerimizin giderek zorlaşan ekonomik koşullar içerisinde, üyelerimize düşük faizli bu kredinin hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

Erdoğan, üyelerin kampanyadan yararlanmak için nasıl başvurmaları gerektiği konusundaki detaylı bilgilere Oda web sitesinden ulaşabileceklerini söyledi.

Denizbank Bayramyeri Şube Müdürü Şükran Yenigün Kumartaşlıoğlu da, banka olarak TOBB öncülüğünde hayata geçirilen Nefes Kredisi sisteminde üçüncü kez yer aldıklarını söyledi. 

Kumartaşlıoğlu, “Ekonomimizi ayakta tutan, istihdamın, üretimin, ihracatın yükünü sırtlayan KOBİ’lerimizin yanındaki güç olmak amacıyla, piyasa faiz oranlarının altında gerçekleştirilen tüm projelerde hep ön safta yer aldık. KOBİ’lerimiz, Koronavirüs ile mücadelenin zirveye çıktığı bu hassas dönemde ülkemiz için büyük fedakarlıkta bulunarak kepenklerini gönüllü olarak kapattı. Birçok tezgâh, dükkan, fabrika uzun süredir faaliyet gösteremiyor. Onlar üzerine düşeni yaptı, şimdi bu toprakların ürettikleri ile ekmeklerini kazanan bizler de; üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeliyiz. Bugüne kadar özellikle KOBİ’lere ve küçük esnafa sunduğu destekle, Türkiye’de sürdürülebilir kalkınma ve sosyal dengenin oluşturulması yönünde önemli misyon üstlenmiş bir kurumuz. Yağmurlu havada şemsiyeyi kapatmıyor, 2020 yılında bir kez daha KOBİ’lerimizin yanında olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.
 

banner209
Anahtar Kelimeler
DenizliDenizligüncelDTO
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Başkan Erdoğan, üyelerine gidiyor ve dinliyor
Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerini iş yerlerinde ziyaret ederek dinliyor; sektörlerini...

Haberi Oku