Eğitim:
banner175
Eğitim İçin El Ele umut olmaya devam edecek

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından yürütülen Eğitim İçin El Ele Projesi 2016-2017 eğitim-öğretim yılında da devam ediyor. Lise son sınıf ve lise mezunu olmak üzere üniversite sınavına hazırlananlara ücretsiz eğitim verilen projede 2016-2017 eğitim-öğretim yılı başvuruları başladı. Üniversite son sınıfta okuyan gönüllü eğitmenlerin destekleri ile gerçekleştirilen proje çerçevesinde verilecek eğitimler Atalar Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Kitap ve deneme sınav setleri de Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanan Eğitim İçin El Ele Projesi'nin bu yılki kayıtları 7 Ekim 2016’da sona erecek.
 
GÖNÜLLÜLERİN PROJESİ
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Eğitim İçin Ele Ele’nin çok anlamlı bir proje olduğunu belirtti. Ücretsiz eğitimlerin birçok gencin umudu olduğunu, bu sayede çok sayıda kişinin üniversitelerin istediği bölümleri kazandığını vurgulayan Başkan Zolan, “Projemize katılan herkes elinden gelen imkanı aynı ülkede, aynı şehirde birlikte yaşadığı insanlar için gönüllü olarak seferber ediyor. Bu projenin anlamı bu nedenle çok özel. Eminim projeye katılıp üniversite kazanan kardeşlerimiz de ileride çevresi için çalışacak. Ülkesi, milleti, şehri ve insanları için daha duyarlı olacak” diye konuştu.  
 
KAYITLAR KENT KONSEYİ'NDE
 
Eğitim İçin El Ele Projesi’nin kayıtları Değirmenönü Mahallesi, Değirmenönü Cami altında hizmet veren Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi binasında alınıyor. 7 Ekim 2016 Cuma günü sona erecek kayıtların ardından eğitimler başlayacak. Kursiyerlere haftada 2 gün Atalar Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'nde saat 09:00 ila 16:00 arasında ücretsiz eğitim verilecek.
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku