Eğitim:
banner175
Eğitim için El Ele'den velilere seminer
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından hayata geçirilen Eğitim İçin El Ele projesi kapsamında Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan öğrenci velileri ve yakınlarına seminer verildi. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda düzenlenen programa Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Eğitim İçin El Ele Koordinatörü Ceren İnanç, gönüllü eğitmenler, veliler ve davetliler katıldı. Yeni eğitim öğretim döneminde gerçekleşecek üniversite sınav takvimi, sınav sistemi, sınav ve gelecek kaygısı konularında velilere bilgi verildi. Velilerin merak ettiği soruların da yanıtlandığı programda konuşan Kent Konseyi Başkanı Değirmenci, "Sizlerle beraber el ele vererek çocuklarımıza daha iyi bir gelecek hazırlamak için yolculuğa başladık. Huzurlu bir aile ortamı çocuklarımızın başarısı için olmazsa olmazdır" diye konuştu.
 
Gönüllülük vurgusu
 
Çocukların ahlaki ve kişisel değerlere sahip olmasının öncelik olduğunu ifade eden Değirmenci, sözlerini şöyle sürdürdü: "Her çocuk değerlidir. Sizlerden istirhamım, bu süreç boyunca çocuklarımızın devamlılıklarını takip edin, bunu sağlayın. Eğitim için El Ele'ye kursiyer olarak katılıp Pamukkale Üniversitesi’ni (PAÜ) kazanan ve daha sonra bu projede gönüllü eğitmenlik yapan arkadaşlarımız da var. İnşallah sizlerin çocukları da arzu ettikleri, en güzel yerleri kazanacaklar. Hayatın pek çok safhasında onlar da gönüllü olacaklar. Bu toplumda herkesin diğerleri için yapabileceği bir şeyler var."
 
Eğitim İçin El Ele Projesi
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından yürütülen Eğitim İçin El Ele projesi 2008-2009 eğitim öğretim yılında hayata geçirildi. Lise son sınıf ve lise mezunu olmak üzere üniversite sınavına hazırlananlara ücretsiz eğitim verilen projede, üniversite son sınıf öğrencileri gönüllü eğitmenler olarak yer alıyor.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku