Eğitim:
banner175
Öğretmen adayından, öğretmenlere çok güzel hediye
Öğretmenler gününde, öğretmenlere çok güzel bir hediye, Denizlili Üniversite öğrencisi Samet Önder’den geldi.
 
Pamukkale Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği 3’ncü sınıf öğrencisi ve aynı zamanda bir öğretmen adayı olan Önder, öğretmenlerin anne ve baba şefkatiyle öğrencilerine yaklaştığını çektiği kısa filmle anlattı.
 
Öğretmenin sadece bilgi aktaran, ödev veren bireyler olmadığını, her öğrencisine anne baba şefkatiyle yaklaştığını göstermek için hazırladığı filmi maddi imkansızlıklar nedeniyle telefonla çeken genç öğrenci, filmi Youtube’de yayınladı.
 


PAÜ İnşaat Mühendisliği öğrencisi Osman Kömür’ün öğretmen, Bahçeşehir Koleji 3. Sınıf öğrencisi Ali Selçuk Türkmen’in de öğrenciyi oynağı film beğeni kazandı.
 
Filmi hem yazan hem de yöneten genç öğrenci, “Öğretmeni sadece ders anlatan, ödev veren bireyler olarak algılamanın yanlışlığına dikkat çekmek istedim. Zira, öğretmenler bir ebeveyn şefkatiyle yaklaşmakta ve öğrencilerinin tüm sorunlarıyla ilgilenmektedir. Ben de filmimde bu özveriyi ön plana çıkarmak istedim” dedi.
 
Sinemaya ayrıca ilgi duyduğunu belirten, ancak maddi ve ekipman yetersizliği nedeniyle çalışmalarını sağlıklı yürütemediğini belirten genç öğretmenin filmini izlemek isteyenler için yayınlıyoruz.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku